logo small9

®eleznička bb
23000 Nagybecskerek
Tel/fax: +381 23 512 962

Srpski Magunkról
English
Magyar
s_double_line_d
b_r_1 b_r_1
s_double_line_u
s_d

Főtevékenységünk a minőséges bútorok készítése, melyeket a legjobb anyagokból készítjük. Ez mellett a teljes belső tér berendezésével is foglalkozunk – az Ön tervrajza vagy kívánsága alapján, vagy a mi elgondolásunk és ajánlásunk alapján. Igyekszünk mindig egyedi ötletet és megoldást biztosítani, úgy a bútorainkra, mint a teljes tér berendezéseire is, függetlenül attól, hogy háztartásról, irodai helységről, árúházról vagy vendéglőről van szó. Bennünk őszinte munkatársra lelhet aki a sokéves tapasztalatnak köszönve tanácsokkal segítheti Önt az Önnek legmegfelelőbb bútor kiválasztásakor. A mi áraink elérhetőek – sőt teljessen korrektek. Természetessen, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az árak mégis csak útmutatók a minőségbeli különbségeknél.

Cégünk rendelkezik tömörfa feldolgozó műhelyel, felállító műhelyel és lakkozó műhelyel. Szakképzett mestereket foglalkoztatunk, akik tapasztalattal rendelkeznek mint a műhelyben való dolgozásban, úgy a terepen való minőséges munka kivitelezéséheben is. Ez mellett lakatos és kárpitos munkák kivitelezésével is foglalkozunk, valamint más olyan tevékenységekkel is, melyek az Ön lakóháza vagy irodahelysége berendezéséhez szükségessek.
Bútorszerkezeteink tömörfából (puha és kemény), bútorlapokból, fémből, és az említettek különböző kombinációiból készülhetnek, mindig figyelem előtt tartva a legcélszerűbb és legtökéletesebb felépítési és esztétikus megoldásokat. Különböző famegmunkálási és védelmi technikákat is alkalmazunk.

Ez mellett bútorok javításával, felújjításával és átdolgozásával is foglalkozunk. Előnyünk, hogy a felvállalt munkákat teljes egésszében mi végezzük el – a tervezéstől az Ön helységében való felszerelésig. A bútorok felszerelése után a helységét és bútorát mestereink tisztán adják át.
Bútorkészítés mellet, minőséges fa- és acélszerkezetek kidolgozásával is foglalkozunk a mindennapi, vagy speciális használatokra – padok, asztalok, műhelyasztalok, vállasztófalak (fa, üveg, fém), ajtóra és ablakra mért szúnyoghállók,... és amit csak Ön elképzel és igényel.
 

Ez mellett gyerekbútorok, irodabútorok, és óvoda – valamint iskolabútorok készítésére is szakirányosodtunk, valamint iskolabútorok javításával és felújjításával is foglalkozunk a saját műhelyünkben, de szükség esetén a helyszínen is – az Ön iskolájában.

Bútorainkat mi tervezzük, melyeket a vásárlók egyéni igényei szerint dolgozzuk ki, pontossan méretezve az adott térhez viszonyítva. Tervezés alat nem az ár négyzettméterenkénti vagy hosszméterkénti kiszámítását értjük. Tervezés alatt az Önnel való közös megbeszélést értjük, amely során ellemezzük az Ön kívánságait, elvárásait, lehetőségeit; szívessen segítve Önnek a stílus, anyag, szín és más részletek kivállasztásában. A tervezés elkezdése előtt, mestereink szívessen ellátogatnak Önhöz a tér megtekintése, és a pontos méretvételek céljából, hogy a hibázás legkisebb valószínűségét is elkerüljük. Ez után a tervrajz kidolgozása következik, amely mindaddig módosul, ameddig nem felel meg teljessen az Ön igényeinek életstílusának, munkakövetelményének és pénzügyi helyzetének. Ezek a szolgáltatásaink ingyenessek. A tervrajz és az ár megbeszélése és elfogadása után következik a bútor kidolgozása, természetessen a megbeszélt határidőben.