Železnička bb
23000 Zrenjanin
Tel/fax: +381 23 512 962

Srpski O nama
English
Magyar
s_double_line_d
b_r_1 b_r_1
s_double_line_u

Bavimo se prvenstveno izradom kvalitetnog nameštaja, izrađenog od najboljih materijala, kao i opremanjem kompletnog enterijera, kako po nacrtu i želji naručioca, tako i po sopstvenom dizajnu. Uvek se trudimo da damo predlog sopstvenog, originalnog idejnog rešenja, a to može biti i za komadni nameštaj i za celokupno opremanje Vašeg prostora, bez obzira da li se radi o domaćinstvu, poslovnom prostoru, prodajnom ili ugostiteljskom objektu. Nudimo Vam se, da Vam budemo saradnik sa dugogodišnjim iskustvom, koji Vas savetuje prilikom odabira Vašeg nameštaja. Naše cene su pristupačne, čak vrlo korektne, s tim da imamo u vidu, da su cene svojevrstan pokazatelj razlika u kvalitetu.

Firma u svom sastavu ima radionicu za obradu masiva, montažu i lakirnicu, a zapošljava majstore, koji su osposobljeni za rad u radionici i za kvalitetno izvođenje radova na terenu. Takođe izvodimo i bravarske i tapetarske radove, kao i sve radove za opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Naše konstrukcije mogu biti od masivnog (mekog i tvrdog) drveta, od pločastih materijala, od metala, kao i razne kombinacije pomenutih, sve u cilju postizanja zadovoljavajućeg konstrukcionog i estetskog rešenja. Koristimo i razne tehnike površinske obrade i zaštite drveta.
 

Takođe se bavimo i opravkom, renoviranjem i preradom nameštaja i stolarije. Naša velika prednost je u tome, što smo u mogućnosti da posao završimo u celosti, od projektovanja do montaže u Vašem prostoru. Posle montaže naši monteri ostavljaju i prostor i nameštaj u urednom stanju.
Osim nameštaja, veoma kvalitetno izrađujemo i razne drvene i metalne konstrukcije za svakodnevnu ili specijalnu namenu – klupe, stolove, radioničke stolove, pregradne zidove (drvo, staklo, metal), komarnike na prozore i vrata... i šta god zamislite.
 

Takođe smo specijalizovani za proizvodnju dečjeg nameštaja, kancelarijskog nameštaja i nameštaja za predškolske i školske ustanove, a bavimo se i opravkom i renoviranjem školskog inventara. Radove obavljamo u našoj radionici, a po potrebi i na licu mesta, i u Vašoj školi.

Projektujemo nameštaj, koji izrađujemo po Vašim individualnim zahtevima, po meri, prilagođeno tom prostoru. Projektovanje ne znači izračunavanje cene po kvadratnom ili dužnom metru. To znači da zajedno sa Vama preispitujemo Vaše želje, očekivanja, mogućnosti, pomažemo Vam u odabiru stila, materijala, boja i ostalih detalja. Pre pristupanja projektovanju, ako je to potrebno, naša ekipa dolazi kod Vas da proceni prostor i izvrši precizno merenje, kako bi se izbegla svaka mogućnost preračuna. Posle toga se pristupa izradi nacrta, koji će se moći korigovati sve dok se ne pronađe rešenje, koje odgovara Vašim potrebama, načinu života i rada, a i finansijskim mogućnostima. Sve ove usluge su besplatne. Posle postignutog dogovora u vezi nacrta i cene, pristupamo izradi nameštaja, čija je isporuka uvek u ugovorenim rokovima..